donderdag 3 juli 2014

Boeken geschreven door de Duggars

Het eerste boek dat Jim-Bob en Michelle geschreven hebben heet 'The Duggars: 20 and counting!: Raising one of America's largest families - How they do it'.
Het boek is gepubliceert op 2 december 2008.
Ze schreven dit boek omdat ze enorm veel vragen en mailtjes kregen die ze onmogelijk allemaal per stuk konden beantwoorden dus besloten ze een boek te schrijven.In het boek vertellen ze over hun huwelijk en delen ze tips over hoe ze hun kinderen opvoeden. Er staan recepten in en je kunt lezen over hoe Jim-Bob en Michelle thuisonderwijs geven.


Op de onderstaande website kun je het boek bestellen en kan je alvast een klein stukje lezen.

Amazon
Een paar jaar later op 7 juni 2011 kwam hun tweede boek uit, het heet 'A love that multiplies: An up-close view of how they make it work' deze hebben ze geschreven omdat er nog steeds vragen waren die niet in hun eerste boek beantwoord werden.Belangrijke onderwerpen die aan bod komen in dit boek zijn hoe de duggars daten en het verhaal van jongste dochter Josie.Via de onderstaande link kun je alvast een kijkje nemen in het boek.

Amazon

Ook de oudste dochters van Jim-Bob en Michelle kregen erg veel vragen toegestuurd. Jana, Jill, Jessa en Jinger schreven samen 'Growing up Duggar: It's all about relationships'. Hun boek is uitgekomen op 4 maart 2014.In het boek hebben ze het over de relatie met jezelf, je ouders, je broers en zussen, je vrienden, jongens en vooral de ralatie met God.
Voor een kijkje in het boek, klik op de link!

AmazonIn Nederland zijn de boeken te koop op Bol.com
Bol.com - The Duggars 20 and counting
Bol.com - A love that multiplies
Bol.com - Growing up Duggar


Let op! Alle boeken zijn geschreven in het Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten