zondag 20 juli 2014

Derick en Jill, het aanzoek

Derick had voor dat hij terug kwam vanuit Nepal, in Israël de verlovingsring gekocht. De ring is een simpele wit-gouden band met een ronde diamant, 63 karaat.
In februari heeft Derick Jim-Bob om haar hand gevraagd, na aantal vragen gaf Jim-Bob toestemming. Toen kon het plannen van het aanzoek beginnen! Derick had een muzikant,Walker Hayes, gevraagd een lied te schrijven speciaal voor het aanzoek, over hoe ze elkaar ontmoet hebben in Kathmandu, Nepal.
Tijdens de book tour (om het nieuwe boek te promoten) had hij haar uitgenodigd voor een lunch. Met Jana en Joy-Anna als chaperones, die al op de hoogte waren van Derick's plannen zijn ze gaan luchen bij een mexicaans restaurant. Daarna gingen ze naar een pleintje toe waar de zanger van het liedje al op een bankje zat. Hij zei: 'Hey, jullie lijken me een leuk koppel, ik heb een liedje voor jullie. Willen jullie het horen?' Daar zeiden ze natuurlijk geen nee tegen. Na het liedje zei Derick allemaal lieve dingen en ging op zijn knieën en vroeg of ze met hem wilde trouwen. Jill zei: 'Ja!'(Yes, Totally!)

Het liedje 'When He made you' is te koop op itunes
En voor de Amerikaanse lezers op amazon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten